29 Mayıs 2020 Cuma

“YAPAY ZEKANIN DÜNÜ BUGÜNÜ YARINI” Konulu Söyleşi Gerçekleştirildi

23 Mayıs 2020 Cumartesi 01:46 tarihinde eklendi | 46 defa okundu

Gazi Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Sayın Prof. Dr. Muhammet Ali AKÇAYOL, Süleyman Demirel Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü öğretim üyeleri Sayın Prof. Dr. Tuncay YİĞİT ve Doç. Dr. Utku KÖSE ve Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Sayın Dr. Öğr. Üyesi Onur SEVLİ hocalarımızın katılımı ile gerçekleştirdiğimiz “Yapay Zekanın Dünü Bugünü ve Yarını” konulu söyleşiyi başarılı ile gerçekleştirildi. Değerli hocalarımızın Yapay Zeka hakkında katılımcıları bilgilendirdikleri söyleşimiz, soru cevap bölümü ile sona erdi. Değerli hocalarımıza katılımlarından dolayı Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi adına teşekkür ediyoruz.