16 Eylül 2021 Perşembe

TÜBİTAK TEYDEB 1507 KOBİ Ar-Ge Başlangıç Programı Başarısı

30 Haziran 2021 Çarşamba 14:20 tarihinde eklendi | 416 defa okundu

TÜBİTAK TEYDEB 1507 KOBİ Ar-Ge Başlangıç Programı 2021 yılı 1. Çağrısı sonuçları açıklandı. ISUBÜ Teknoloji Fakültesi Biyomedikal Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç.Dr. Ali Güleç’in “Plazma Teknolojisiyle Sıvı Gübre Üretimi” başlıklı porjesi desteklenen projeler arasında yer aldı.  Göller Bölgesi Teknokentinde faaliyet yürüten BIOMEDAP Ltd. Şti. projeyi gerçekleştirecek. Teknoloji ve Ziraatı birleştiren projede, ISUBÜ Ziraat Fakültesi Toprak Bilimi ve Bitki Besleme Bölümü Öğretim Üyesi Doç Dr. Zeliha Küçükkuymuk danışman olarak yer alacak.

Sosyal Medya Hesaplarımız