14 Ağustos 2020 Cuma

Rektör İbrahim Diler Teknoloji Fakültesi Öğretim Elemanlarıyla Bir Söyleşi Gerçekleştirdi

26 Haziran 2020 Cuma 15:00 tarihinde eklendi | 244 defa okundu

Orman Fakültesi Amfisinde yapılan söyleşide önce Dekanımız Prof. Dr. Reşat SELBAŞ iki yıllık periyotta Fakültemizde gerçekleşen çalışmaları özetledi. Daha sonra Üniversitemiz Rektörü Prof.Dr. İbrahim Diler Fakültemiz kadrosunda bulunan birçok öğretim elemanının  idari görev yaptıklarını belirtti. Fakültemizin tüm kadro  taleplerinin gerçekleştirildiğini söyledi.  Ayrıca fakültemiz alt yapısına yatırım yapıldığını belirterek bunun devam edeceğini ifade etti. Daha sonra Teknoloji Fakültesi yeni binası ve Mühendislik Fakültesine dönüşümüyle ilgili görüşlerini açıklayarak bu konularda çalışıldığını söyledi. Akademisyenlerden gelen soruları cevaplayarak söyleşiyi tamamladı.