14 Ağustos 2020 Cuma

İşyeri Eğitimi Yapan Öğrencilere YÖK Tarafından Ücret Ödenmesi Hakkında Duyuru

30 Aralık 2019 Pazartesi 14:27 tarihinde eklendi | 4306 defa okundu

“Yükseköğretim Kurumlarının Lisans Düzeyinde Fen ve Mühendislik Bilimlerinde Zorunlu Uygulamalı Eğitim Gören Öğrencilere Ödenecek Ücretlerin İşsizlik Sigortası Fonundan Karşılanmasına İlişkin Usul ve Esaslar” kapsamında, 2018-2019 Bahar yarıyılında işyeri eğitimi yapan öğrencilerimiz için ücret ödenmesi YÖK tarafından kabul görülmüş olup, YÖK tarafından ücret alması kabul gören öğrencilerimize ücretlerinin ödemesi yapılmıştır.

2019-2020 güz yarıyılı için de YÖK’e güz yarıyılında işyeri eğitimi yapan öğrencilerimizin listesi gönderilmiş olup ödenek aktarılması ile ilgili talepte bulunulmuştur. 2019-2020 güz yarıyılında işyeri eğitimi yapan öğrencilerimize ödenek aktartılması durumunda bu öğrencilerimize de bahar yarıyılı içerisinde ücretlerinin ödenmesi planlanmaktadır.

Öğrencilerimize önemle duyurulur.