Yayın Tarihi: 21.08.2023 18:54

ISPARTA UYGULAMALI BİLİMLER ÜNİVERSİTESİ

TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ 2021-2022 Eğitim-Öğretim Dönemi

İŞYERİ EĞİTİMİ YAPACAK ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

Değerli öğrenci arkadaşlar, okulumuzda, her Eğitim-Öğretim döneminde 7 ve 8. yarıyıllarda bir dönem olmak üzere yapılmakta olan “İşyeri Eğitimi” dersi ve bu derse yönelik sanayi uygulaması 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı güz dönemine ait bilgiler şunlardır. 1.80 ve üzeri not ortalamasına sahip 2. Sınıfa başlayan öğrencilerimiz 15.08.2021 tarihinden itibaren OBS sistemi üzerinden dönem tercihlerini yapacaklardır. Tercih yapan öğrencilerimiz bölümleri tarafından sıralama yapılarak güz ve bahar dönemi olmak üzere eşit sayılarda iki gruba ayrılacaktır. Öğrencilerimizin işlemler sırasında dikkat etmeleri gereken hususlar şunlardır:

15 - 31 AĞUSTOS 2021: Öğrenci tarafındanöğrenci bilgi sistemi üzerinden İşyeri Eğitimi dönem başvurularının yapılması veBölüm Başkanı tarafından gerekli kontrollerin yapılarak onaylanması.

15 AĞUSTOS – 8 EKİM 2021: Öğrenci bilgi sisteminden İşyeri Eğitimi Sözleşmesindenen az 2 nüsha alınması ve imzalanması (öğrenci tarafından)– İşyerine imza/kaşe yaptırılıp tekrarsisteme yüklenmesi (Yüklenecek olan 1 adet İşyeri Eğitimi Protokolü (ilk defa yapılıyor ise) ve 1 adet Sözleşme Formunun işyeri imzası ve kaşesi ile taratılmış olması gerekmektedir.)

15 AĞUSTOS – 8 EKİM 2021: Bölüm Başkanı (Yetki verilen Bölüm Öğretim Elemanı) tarafındanöğrenci bilgisistemindegerekli kontrollerinyapılması ve onayın verilmesi

27 EYLÜL 2021: İşyeri eğitimine başlanması

İşyeri eğitimi ile ilgili dokümanlara ulaşmak için tıklayınız.