02 Aralık 2020 Çarşamba

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN, TÜBİTAK 2242 Projesi Yarışmasında Birinci Olan Öğrencilerimize Ödüllerini TEKNOFEST Kapsamında Verdi

28 Eylül 2020 Pazartesi 18:17 tarihinde eklendi | 264 defa okundu

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi, Teknoloji Fakültesi, Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölüm Öğrencileri,  Mustafa Abdullah KUŞ, Atakan GÜRMAN ve Melek BAYGIN  “Tam Otonom İnsansız Hava Aracı ile Arazi Bilgi Sistemi” isimli projeleri ile TÜBİTAK-BİDEB’ in “Gıda ve Tarım” alanında TÜBİTAK 2242 Üniversite Öğrencileri Araştırma Projesi yarışmasında Türkiye birincisi olmuşlardır.

TEKNOFEST 2020 etkinlerinde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN ve TUBİTAK Başkanı Sayın Prof. Dr. Hasan MANDAL öğrencilerimize ödüllerini takdim etmişlerdir.

Öğrencilerimizi ve proje danışmanı Prof. Dr. Okan BİNGÖL’ü başarılarından dolayı tebrik ederiz.