14 Kasım 2019 Perşembe

Ailemize Yeni Katılan Öğrencilerimize Oryantasyon Eğitimi Verdik

11 Ekim 2019 Cuma 10:49 tarihinde eklendi | 159 defa okundu

2019 YKS ile Fakültemize yerleşen öğrencilerimize Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Reşat SELBAŞ’ın öncülüğünde bölüm başkanlarının, Fakültemiz öğretim elemanlarının ve idari personelimizin katılımlarıyla oryantasyon eğitimi düzenlendi.

Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Reşat SELBAŞ, ailemize katılan öğrencilere mühendislik mesleğinin ülkemizdeki ve dünyadaki önemi ve incelikleri hakkında bilgiler vererek, sürekli güncellenen teknolojik atılımların, ülkemizin bu atılımlara ayak uydurmasının yerli ve milli mühendislikten geçtiğini ve bunu başaracak mühendislerin de bu fakültenin dersliklerinde, laboratuvarlarında yetişen öğrenciler olacağının üzerinde durdu.

Üniversitemiz ve Fakültemiz hakkında gerekli bilgiler sunulduktan sonra ailemize yeni katılan öğrencilerimize bölümler tarafından çeşitli hediyeler takdim edilerek eğitim programı tamamlandı.