Yayın Tarihi: 21.08.2023 18:54

 

Üniversitemizin sektörel alanlarlarda gerçekleştirdiği iş birliklerinin yanı sıra diğer üniversitelerle de çok yönlü iş birlikleri artarak devam ediyor.

Bu kapsamda Azerbaycan Teknik Üniversitesi, Süleyman Demirel Üniversitesi, Düzce Üniversitesi  ile Üniversitemiz ev sahipliğinde bu yıl 3.sü düzenlenecek olan  “International Conference on Artificial Intelligence and Applied Mathematics in Engineering” (ICAIAME 2021) konferansı, 1-3 Ekim 2021 tarihlerinde Antalya’da gerçekleştirilecektir. Uluslararası düzeyde katılımlı olarak, üç gün sürecek konferansın ana teması, “Mühendislik Uygulamalarında Yapay Zeka” olacaktır.

Konferans açılış konuşmasını konferans onursal başkanlarından Rektörümüz Prof. Dr. İbrahim DİLER'in yapacağı, Konferans Başkanlarından Üniversitemiz Teknoloji Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. İsmail Serkan ÜNCÜ'nün üniversitemiz adına temsilci olduğu konferansın Bilim kurulunda başta Dekanımız Prof. Dr. Reşat SELBAŞ olmak üzere çok sayıda fakültemiz öğretim üyesi bulunmaktadır.  Sponsorluğunu TÜBİTAK, Havelsan, Türksat, ICTMedia, Netdatasoft ve CC Global; akademik ve teknik yayın sponsorluğunu ise Springer, Elsevier, Wiley, CRC Press, Inder Science Publishers gibi uluslararası prestijli yayınevleri üstlenecektir.

Teknoloji Fakültesi olarak tüm akademisyenlerimizi International Conference on Artificial Intelligence and Applied Mathematics in Engineering (ICAIAME 2021) konferansına katılım yapmalarını bekliyor, Konferansın başarılı geçmesini temenni ediyoruz.

Konferansla ilgili detaylı bilgilere http://icaiame.com/ internet adresinden ulaşılabilirsiniz.

Özet Gönderimi Son Tarih: 18 Temmuz 2021