Yayın Tarihi: 21.08.2023 18:54

Teknoloji Fakültesi 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Merkezi Yerleştirme Puanı (Ek Madde-1) Yatay Geçiş Sonuçlarına aşağıdaki bağlanıtlardan ulaşabilirsiniz.

(Kayıtlar yüz yüze yapılacaktır.)

Kesin Kayıt Tarihleri: 01-10 Eylül 2021

Kayıt Yeri: Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Teknoloji Fakültesi

Kesin Kayıt İçin Gerekli Belgeler (Şahsen)

Başvuru evraklarına ilave olarak,

1. Fotoğraf.

2. II. Öğretim Programlarına geçiş yapan öğrencilerden öğrenim ücretinin yatırıldığını (Üniversitemize) gösteren banka dekontu. (Kayıt esnasında öğrenci numarası alındıktan sonra yatırılacaktır.)

3. Kayıtlı olduğu üniversiteye ait öğrenci kimlik kartı. (Öğrencinin dosyası istenirken ilgili Üniversiteye iade edilecektir.)

4. Kayıtlı olduğu üniversiteden Yatay geçişine engel bir durum olmadığına dair belge (Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı, Fakülte ve Yüksekokul vb.) taşınıra kayıtlı materyaller (kitap, cihaz vb. materyal)

5. Onaylı Transkript ve Ders İçeriği. (Ders muafiyet talebi olan öğrencilerden istenecektir. Başvuru için zorunlu evrak değildir.)

Bilgisayar Mühendisliği Yatay Geçiş Sonuçları

Elektrik Elektronik Mühendisliği Yatay Geçiş Sonuçları