2019/2020 Güz dönemi muafiyet başvurusunda bulunarak bazı derslerden muaf edilen ve ilgili sınıfa intibakı yapılan ve güz döneminde muaf oldukları derslerin toplam AKTS'sine kadar üstten ders almak isteyen öğrencilerin 08.10.2019 Salı günü Saat 15:00'e kadar bölüm başkanlığa dilekçe ile müracat etmeleri gerekmektedir.

Muafiyet talepinde bulunacak öğrenciler, aşağıdaki bağlantıda bulunan dilekçe örneğini bilgisayar ortamında eksiksiz şekilde doldurmalı ve çıktı aldıktan sonra mavi renkli kalemle imzalamalıdır. Dilekçedeki eksiklikler ve hatalar öğrencinin sorumluluğu altındadır.

NOT: Dilekçeler bilgisayar ortamında hazırlandıktan sonra dilekçenin bir örneğini mail yolu ile Arş. Gör. Fatih YİĞİT'e (fatihyigit@isparta.edu.tr) göndermeniz gerekmektedir.

Üstten ders alma dilekçesi için tıklayınız.