Yayın Tarihi: 21.08.2023 18:55

ENERJİ SİSTEMLERİ BİTİRME VE TASARIM DERSİ ALAN ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

Final döneminde derslerin sınav modülünde açıklamasında net bir şekilde, yaklaşık bir dönem&yıl emek verdiğiniz çalışmanızın hem Tez formatında Word te hazırlanmış tezinizi hem de power point de hazırlanmış sunumları çalışmasının her ikisinin pdf olarak bölüm başkanlığından sisteme yüklemeniz istenmiştir.

Sisteme eksik yükleme yapanlar yada sistemde yüklenen belgelerin tez formatına ve/veya sunum formatına uygun olmayan öğrencilerimiz düşük not alarak derslerinden kalmışlardır.

Bütünleme sınav modülündeki açıklamaya göre;

Çalışmanızı aşağıdaki linkte verilen tez yazım şablonuna göre hazırlayıp pdf olarak sisteme yüklemelisiniz. Ayrıca çalışmanızı anlatan sunumuzu Power point de hazırlayıp pdf olarak kaydetip sisteme yüklemelisiniz. Grup çalışanlar bile sisteme bireysel olarak tezinizi ve sunumuzu yüklemelisiniz Şartlar uygun olduğunda “adobe connect” üzüerinden canlı sunumlarınızı yaparsınız . Çalışmanız hakkında sorunlarınızı Danışman öğretim üyesine mail ile başvurabilirsiniz. Tez çalışmanız ve sunumuzun pdf formatından sisteme son yükleme tarih: 6 Temmuz 2020 (Sistemde oluşacak yoğunluğu düşünerek ödevinizi son güne bırakmayınız)

 

Tez yazım klavuzu;

https://teknoloji.isparta.edu.tr/enerjisistemleri/tr/haber/bitime-tezi-yazim-kilavuzu-23972h.html