Yayın Tarihi: 09.08.2024 18:45

2242 Üniversite Öğrencileri Araştırma Proje Yarışmaları final değerlendirmeleri 11 Temmuz 2024 tarihinde çevrimiçi olarak tamamlandı. 2242 Üniversite Öğrencileri Araştırma Proje Yarışmaları final aşamasında 9 kategoride toplam 90 Proje değerlendirmeye alındı. Her kategoride jürilerin verdiği karar neticesinde Birincilik, İkincilik ve Üçüncülük ödülleri sahibini buldu. Böylece final yarışmasında 27 proje ödüle layık görüldü.

Bölümümüz öğrencilerinden Serdar Yüksek, Dr. Öğretim Üyesi Burhan Duman danışmanlığında yürüttüğü "Derin Öğrenme ve Bilgisayarlı Görü ile Etiketi (Barkodu) Olmayan Ürünlerin Fiyatlandırılması" isimli projesiyle Üniversite Öğrencileri Araştırma Proje Yarışmalarının Akıllı Şehirler ve Ulaşım kategorisinde İKİNCİLİK ödülü almaya hak kazanmıştır. Proje, 2-6 Ekim tarihlerinde Adana'da gerçekleşecek olan Teknofest fuar günlerinde sergilenecektir.

Öğrencimizi ve danışman öğretim üyemizi tebrik eder,başarılarının devamını dileriz.