Yayın Tarihi: 17.05.2024 21:42

Bilgisayar Mühendisliği Bölüm Başkanlığı ve Mühendis Düşünce Topluluğu 14 Mayıs 2024 Salı günü SunExpress havayolları Bilgi İşlem Müdürü Bilgisayar Mühendisi Furkan Çömlekçioğlu’nun davetli konuşmacı olarak katıldığı “Bilgisayar Mühendislerinin Sivil Havacılık Sektöründeki Yeri” konulu seminer gerçekleştirmiştir.

Çömlekçioğlu katılımcılara sivil havacılık sektörü, sektörde Bilgisayar Mühendislerinin görev, yetki ve iş olanakları hakkında bilgilendirme yapmıştır. Bunun yanında bilişim sektöründe kariyer planlama, özgeçmiş hazırlama, iş görüşmeleri gibi konular ve sektörde güncel eğilimler hakkında soru/cevaplar eşliğinde karşılıklı etkileşim sağlanmıştır.

SUN Express, Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesinin ilk kuruluşundan itibaren önemli paydaşlarından birisi olmuştur. Fakültemiz B1 ve B2 laboratuvarları da bu katkılardan sadece ikisidir.

Konuklarımıza ve katılımcılarımıza katkılarından dolayı teşekkür ederiz.