2013 yılında Fakültemiz Enerji Sistemleri Mühendisliği Bölümüne kayıt yaptıran Ömer Yıldırım ve 2014 yılında Yabancı Öğrenci Sınavına girerek yine Fakültemiz Enerji Sistemleri Mühendisliği Bölümüne kayıt yaptıran Murat Resul Enerji Sistemleri Mühendisliği Bölümünden Mezun olduktan sonra, 2019 yılında tekrar üniversite sınavlarına girerek Fakültemiz Makine Mühendisliği Bölümüne kayıt yaptırmışlardır. Öğrencilerimiz Fakültemiz Enerji Sistemleri Mühendisliği Bölümünde almış oldukları derslerin intibaklarını yaptırarak, Fakültemiz Makine Mühendisliği Bölümünden 17.07.2020 tarihinde mezun olarak diplomalarını almaya hak kazanmışlardır. Öğrencilerimize yeni hayatlarında Teknoloji Fakültesi ailesi olarak başarılar dileriz.