Yayın Tarihi: 21.08.2023 18:55

TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı tarafından 8-10 Ekim 2018 tarihleri arasında Konya Bölge Sergisi’ nde düzenlenen yarışmalarda, Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Okan BİNGÖL’ ün danışmanlığında Elektrik-Elektronik Mühendisliği öğrencilerinden;

Mert Mehmet ALTAY ve Bayram DOĞDU, 2238 Girişimcilik ve Yenilikçilik Yarışması’ nda Tekno Girişimcilik kategorisinde “Boyun Hareketleri ile Akülü Tekerlekli Sandalyenin Kontrolü” isimli projeleri ile Birincilik ödülü kazanmışlardır.

Mert Mehmet ALTAY ve Bayram DOĞDU, 2241 Özel Sektöre Yönelik Lisans Bitirme Tezleri Yarışması’ nda Ürün Geliştirme kategorisinde “Boyun Hareketleri ile Akülü Tekerlekli Sandalyenin Kontrolü” isimli projeleri ile Birincilik ödülü kazanmışlardır.

Ahmed Aycan GENÇKAL ve Seçil ÇAPAR 2241, Özel Sektöre Yönelik Lisans Bitirme Tezleri Yarışması’ nda Ürün Geliştirme kategorisinde “Android Uygulama Destekli Ayak Bileği Fizik Tedavi Egzersiz Otomasyonu” isimli projeleri ile Birincilik ödülü kazanmışlardır.

Volkan DAĞ, 2242 Öncelikli Alanlarda Üniversite Öğrencileri Proje Yarışması’ nda Makine İmalatı ve Otomotiv kategorisinde “Fizyolojik Sinyallerin GSM ile Veri Tabanına Aktarma” isimli projesi ile Birincilik ödülü kazanmıştır.

Öğrencilerimizi elde etmiş oldukları başarılardan dolayı tebrik ederiz.