2022-2023 Eğitim-Öğretim yılı ISUBÜ, Teknoloji Fakültesi, Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölüm öğrencilerine ait toplam 8 proje TÜBİTAK 2209A ve TÜBİTAK 2209B programları tarafından desteklenmiştir.

Desteklenen, Teknoloji Fakültesi, Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölüm Öğrencileri ve Danışmanları aşağıda verilmiştir. Elektrik-Elektronik Mühendisliği bölümünün tüm değerli öğretim elemanlarına, destek veren TÜBİTAK’a ve değerli öğrencilerimize teşekkür eder başarılarının devamını dileriz.

Sıra No

Danışman

Proje Konusu

Salih DÜRÜS