Yayın Tarihi: 10.01.2024 14:16

Teknoloji Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği bölümü EEM-261 İş Sağlığı ve Güvenliği dersi kapsamında dönem sonu faaliyeti olarak, 19.12.2023 günü Akdeniz Elektrik Dağıtım A.Ş. – AEDAŞ – ISPARTA il müdürlüğüne bir teknik gezi gerçekleştirildi. Gezide öğrencilere AEDAŞ’nin görev ve sorumlulukları hakkında bilgilendirme yapıldı. Sahada, özellikle elektrik işlerinde yapılacak çalışmalarda dikkat edilmesi gereken İş Sağlığı ve Güvenliği kuralları uygulamalı bir sunum ile anlatıldı. Öğrencilere sahada mahalli topraklama uygulaması yapıldı, ayrıca malzeme parkında işletmenin sahada kullandığı makine ve teçhizat tanıtıldı.

Gezi sayesinde öğrenciler İş Sağlığı ve Güvenliği ekipmanlarını yerinde inceleme ve uygulama fırsatı buldular. Akdeniz Elektrik Dağıtım A.Ş. – AEDAŞ – ISPARTA çalışanlarına göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkür ederiz.