24.05.2018 tarihinde Fakültemiz Elektrik-Elektronik Bölümü “Aydınlatma Tekniği” dersini alan öğrencilerle "SON DERS SANAYİDE" etkinliğini bu yıl PSL AR-GE Merkezinde Antalya'da gerçekleştirdi.  AR-GE merkezinin konferans salonunda gerçekleştirilen etkinliğe Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Cengiz ŞENTÜRK, AR-GE Merkezi Müdürü Tanju DUYGU, Tasarım Mühendisi Ufuk ARICAN, Şirketin Pazarlama Müdürü Kağan FIRAT, İş Geliştirme Uzmanı Nuri FIRAT sunumlarıyla destek verdiler. Dersin giriş konuşmasını Elektrik-Elektronik Mühendisliği Öğretim Üyesi Doç. Dr. İsmail Serkan ÜNCÜ yaptı. Şirketin üretim alanını ve AR-GE olanaklarını deneyimleme fırsatı bulan öğrencilerimiz dönem boyu aydınlatma kavramları ile ilgili ders içerisinde görmüş oldukları bilgilerini şirketin laboratuvar ve alt yapısında pekiştirme imkanı buldular.

Destekleri ve katkıları için tüm PSL Elektronik çalışanlarına teşekkür ediyoruz.