15.05.2017 tarihinde Isparta, Senirce mevkiinde bulunan TEİAŞ 154KV Isparta trafo merkezi ve Güneş Enerjisi Santrallerine Elektrik-Elektronik Mühendisliği bölümü son sınıf öğrencilerine yönelik teknik gezi düzenlenmiştir. Teknik geziye otuz beş öğrenci, Elektrik Mühendisleri Odası İl Temsilcisi Elektrik Müh. Güner MERDAN, Elektrik- Elektronik Mühendisliği Bölümü Başkanı Doç.Dr. Okan BİNGÖL ve Bölüm öğretim Üyesi Yrd.Doç.Dr. İsmail Serkan ÜNCÜ katılmıştır. Öğrencilerimize TEİAŞ 154KV Isparta trafo merkezinde inceleme imkanı veren başta Isparta TEİAŞ yöneticilerine olmak üzere enerjinin trafo merkezinden dağıtımı hakkında bilgiler veren TEİAŞ yetkilisi Elektrik-Elektronik Müh. Mustafa Yavuz ÇALI ve Elektrik-Elektronik Müh. Dilek KARADENİZ’ e, öğrencilerimize güneş santral montajı ve kurulum aşamalarını yerinde inceleme imkanı sağladıkları ve GES alanının tanıtımını yaptıkları için MASFEN enerji firması yetkililerine teşekkür ederiz.