Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü 2.sınıf öğrencileri 19 Aralık 2019 Perşembe günü “İş Sağlığı ve Güvenliği” dersi kapsamında paydaşlarımızdan CK Enerji Akdeniz Elektrik A.Ş.’ ye “Elektrik İşlerinde İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitim Semineri ve Uygulaması” amacı ile teknik gezi düzenlemiştir. Gezide Isparta İl Müdürü İbrahim VAROL ve İSG Uzmanı Buğra OKUR’ un organizasyonunda CK Enerji Akdeniz Elektrik teknik personeli öğrencilerimize etkili bir sunum yaparak özellikle elektrik dağıtım işlerindeki olası riskler, iş kazaları ve alınması gereken önlemler hakkında önemli bilgiler verdiler. İSG KKD tanıtımı ve kullanımı, ayırıcı ve kesicilerin manevraları, mahalli topraklama uygulaması gibi bazı temel konularda uygulama yapılarak malzeme parkında bulunan cihaz ve ekipmanlar öğrencilere tanıtıldı.