21.11.2019 tarihinde Teknoloji Fakültesi, Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü öğrencileri Arş Gör Samet YALÇIN’ın nezaretinde ASELSAN A.Ş. Macunköy yerleşkesindaki teknik geziye katıldı. Öğrencilerimiz yapılan ASELSAN sunumunun ardından Savunma Sistem Teknolojileri (SST) bölümü entegrasyon holünde ve tozsuz oda laboratuvarlarında yapılan çalışmaları inceleme fırsatı buldular. Daha sonra kurulumu 2015 yılında gerçekleşen Ulaşım, Güvenlik, Enerji ve Otomasyon Sistemleri (UGES) bölümünü gezerek çalışmaları halihazırda devam eden elektrikli otobüs, tren ve yol otomasyon sistemlerini Yüksek Elektrik-Elektronik Mühendisi Adem ERGÜN ile inceleme fırsatı buldular. Bu değerli gezide öğrencilerimizin gelişimi için bilgilerini esirgemeyen mühendis arkadaşlarımıza teşekkür eder, öğrencilerimize başarılar dileriz.