Yayın Tarihi: 21.11.2023 17:08

Bilgisayar Mühendisliği Bölümü ve MÜDÜT öğrenci topluluğu organizasyonu ile 21 Kasım 2023 tarihinde saat 13:00'da Teknoloji Fakültesi konferans salonunda Dokuz Eylül Üniversitesi Endüstri 4.0 Koordinatörü Sayın Prof.Dr. Zeki KIRAL tarafından "Endüstri 4.0 Kapsamında Güncel Teknolojiler ve Uygulamalar" konulu webinar gerçekleştirilmiştir.

Doç.Dr. Kökten Ulaş BİRANT ve Doç.Dr. Mehmet Hilal ÖZCANHAN da konu hakkındaki paylaşım ve katılımlarıyla webinara önemli katkılar sunmuşlardır.

Webinarda katılımcılara Endüstri4.0 kavramının tarihsel gelişimi, teknolojileri, sağladığı fırsatlar, dünyaya vereceği yön, ayrıca sanayi, üretim ve topluma etkileri hakkında önemli bilgiler verildi. Ülkemizin, kurumlarımızın, sanayimizin ve girişimcilerimizin Endüstri4.0 süreçlerindeki yeri ve faaliyetleri ile ilgili güncel bilgiler paylaşıldı. Katılımcılara Endüstri4.0 teknolojilerinde çalışmanın getireceği imkanlar ve teşvikler hakkında bilgiler aktarıldı.