Yayın Tarihi: 21.08.2023 18:55

Değerli öğrencilerimiz, BLG-340 Bilgisayar Mühendisliğinde Proje Uygulamaları dersinin final değerlendirmesini aşağıdaki yönergeye göre yapılacaktır, önemle duyurulur.

 

1-Projeler ekte verilen şablona uygun kalınarak raporlanacak, pdf formatında OBS de tanımlanan süre içerisinde sisteme yüklenecek. Grup çalışması yapanlar tek ortak rapor hazırlayacaklar ancak sisteme kendi hesaplarından ayrı ayrı yükleyecekler. Raporun sayfa sayısında sınırlama yoktur, geliştirilen projenin mevcut durumunu en iyi biçimde ifade edecek görseller ve onların açıklamaları kullanılmalıdır.

2-Her hocamız öğrencileri ile final günü OBS Adobe üzerinden görüntülü bağlantı kurarak, öğrenci ekranını paylaşarak uygulamasını, kodlarını vs. gösterecek ve öğrencilerin gönderdiği raporlar eşliğinde ve uygulama ile soru cevap yapılacak, görüşme ders gibi kayıt altına alınacak. Bu görüşme her proje için 15-20dk olacak, öğrenci sınavdan önce bilgisayarının kamera, ses sistemini hazırlayacak.

Rapor taslağına bölüm web sayfası dökümanlar bağlantısından ulaşabilirsiniz.

3-Öğrencilerin dönem başında hazırladıkları ve vizede güncelledikleri ister analizlerini de değerlendirerek final notuna katkı sağlayacak.

4-Değerlendirme notu, Rapor 25P + uygulamanın değerlendirilmesi 50P + ister analizi 25P olarak hesaplanacak.

5-Yukarıdaki maddeler dışında projenize özel bir durum söz konusu olduğunu düşünüyorsanız, proje hocanız ile önceden iletişime geçiniz, final sınavı sırasında mağdur olmayınız.

 

Eğer öğrenci finale 1. Veya 2. Adımını hazırlayamadıysa aynı değerlendirme bütünlemede tekrar edilecek.