Yayın Tarihi: 01.10.2024 11:17

Bitirme tezi başvuruları Öğrenci Bilgi Sistemi (OBS) üzerinden yapılacaktır. Başvuru sonrasında belgenin çıktısını almanız, hak sahibi beyan formuyla beraber ilgili danışmanınıza imzalatmanız ve ıslak imzalı şekilde saklamanız gerekmektedir. Tüm bu süreçlerde "Bitirme Tezi Uygulama Esasları" dikkate alınmalıdır.

Bitirme tezine ilişkin süreç şu şekildedir:

İlk hafta: Öğrenciler, OBS üzerinden danışman öğretim üyelerini belirleyeceklerdir.

İkinci hafta sonuna kadar: Tez konuları belirlenecek ve süreç başlatılacaktır.

Üçüncü hafta: Eğer bu süre zarfında konu belirlenemezse, ek olarak 1 hafta süre tanınacaktır.

Not: Başvuru çıktısı 2 tane alınmalı ve imzalatıldıktan sonra 1 tanesi bitirme tezi komisyonuna (ilgili araştırma görevlilerine) bırakılmalı, diğer çıktı ise saklanmalıdır. Öğrencilerimizin süreçlere zamanında dahil olmaları önem arz etmektedir. Başarılar dileriz.