Prof. Dr. Eşref ADALI’nın konuşmacı olarak yer aldığı etkinliğimiz Dekan Yardımcımız Dr. Öğretim Üyesi Kubilay TAŞDELEN, bölüm öğretim üyelerimiz ve bölümümüz öğrencilerinin katılımlarıyla gerçekleşti. Bilgisayar mühendisliği bölümünün ülkemize kazandırılması, ilk bilgisayar sistemlerinin ülkemize getirilmesi ve kullanılması, bilgisayar mühendisliğinin dönüm noktaları ve sökterel gelişimi gibi birçok alanda konuşmalar yapan Prof. Dr. Eşref ADALI, öğrencilerimizin sorularını da cevaplayarak tecrübelerini paylaştı.

Etkinlik sonrasında Dekan Yardımcımız Dr. Öğretim Üyesi Kubilay TAŞDELEN ve  Böüm Başkanımız Prof. Dr. Tuncay AYDOĞAN, Prof. Dr. Eşref ADALI’ya çiçek ve teşekkür belgesi takdim ettiler.