Yayın Tarihi: 14.06.2024 12:47

12 Haziran 2024 günü Teknoloji Fakültesi 11. Proje Sergisi Isparta Ticaret Sanayi Odası sergi salonunda yapıldı.

Sergide Elektrik Elektronik Mühendisliği, Makine Mühendisliği, İnşaat Mühendisliği, Mekatronik Mühendisliği ve Bilgisayar Mühendisliği Bölümleri son sınıf öğrencilerinin Bitirme Tezi olarak yaptıkları çalışmalar yer aldı.

Sergide aynı zamanda 140 projenin sunumları ve uygulamalarıyla birlikte Final değerlendirmesi yapıldı. Sergiye başta sayın Vali Aydın Baruş, ISUBÜ Rektörü Prof. Dr. Yılmaz Çatal, ITSO Başkanı Metin Çelik, BAKA Genel Sekreteri Volkan Güler, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, akademisyenler ile 3. 2. ve 1. Sınıf öğrencilerimizde katılım sağlayarak bu yılın proje ürünlerini inceleme fırsatı buldular.

Bu sene ilk mezunlarını veren Bilgisayar Mühendisliği Bölümünün 18 Bitirme Tezi Projesi de sergide yer aldı. Büyük ilgi gören bilişim teknolojileri projeleri ziyaretçilere uygulamalar eşliğinde sunuldu.

Bilgisayar Mühendisliği Bölümünün TÜBİTAK 2209-A projesi almaya layık görülen 14 projesine de Teşekkür belgeleri verildi.

Sergi sırasında yapılan online oylama ile öğrenciler her bölümün en beğenilen 1., 2. ve 3. Projelerini belirlediler. Sergi sonunda dereceye giren projelere ödülleri verildi.

Öğrencilerimize ve danışmanlarına başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz.


http://isparta.gov.tr/12624

https://www.haber32.com.tr/teknoloji-fakultesi-proje-sergisi-duzenlendi