Teknoloji Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü 1.sınıf ve 2. sınıf öğrencilerimiz ile 2021-2022 eğitim öğretim yılı oryantasyon programı 20 Ekim 2021 saat 14:00 ve 15:00’da yüz yüze yapıldı.

Bölüm Başkan Yardımcımız Dr. Öğretim Üyesi Sinan UĞUZ’un sunumu ile gerçekleşen toplantımız, Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Tuncay AYDOĞAN’ın konuşmaları ile devam etti. Toplantımıza bölümümüzde hizmet veren tüm öğretim elemanları katıldılar ve sırayla konuşmalarını gerçekleştirdiler. Tüm öğrencilerimizin katılımı ile gerçekleşen toplantıda üniversitemiz, fakültemiz, bölümümüz, eğitim öğretimin işleyişi ve pandemi sürecinde kampüs yaşamı gibi konularda önemli bilgiler verildi. Öğrencilerimizin sorularına verilen cevaplar ile toplantı verimli biçimde sona erdi.