A.1.4. İç Kalite Güvencesi Mekanizmaları

1.Üniversitemiz Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı tarafından hazırlanan linklerle ilgili güncelleme çalışmaları yapılmıştır.

 

2.Gökalp YÜREKLİ (Lodos Yapı Ltd. Şti.) ile Yapılan Dış Paydaş Görüşmesi

Tarih: 21.08.2023
 
Amaç: İç kalite süreçlerimiz dış paydaşımız Gökalp YÜREKLİ’nin (Lodos Yapı Ltd. Şti.) katılımıyla İç kalite güvencesi mekanizmasının artırılması hakkında fikirler üretmek.

Alınan Karar: İç kalitenin artırılması ile ilgili eğitim öğretim sisteminin işleyişinde dış paydaşla birlikte aşağıda verilen uygulamaların yapılması kararlaştırılmıştır:

Gökalp Yürekli bey ile yapılan toplantıda belirlenen iyileştirme önerileri bölüm içerisinde olgunlaştırılacak ve sonrasında eğitim içeriğinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır. Yapılacak değişikliklerin sonuçları; öğrencilerin staj, işyeri eğitimi süreçlerinde ölçülecektir.  (Karar No: İKGM-230821-01)

Dış paydaşlarla daha sık toplantılar gerçekleştirilerek, eğitim içeriğinin sektör talebi ve gelişen teknoloji doğrultusunda iyileştirilmesi (Karar No: İKGM-230821-02)

2022 yılında olgunluk düzeyi 2 olan “İç Kalite Güvencesi Mekanizmaları” başlığı 2023 yılında yapılan toplantılarla 3. olgunluk düzeyine çıkarılmıştır.