17 Temmuz 2018 Salı

MAKÜ Teknokent ve TTO 1. Arge Proje Pazarı

02 Nisan 2018 Pazartesi 12:01 tarihinde eklendi | 231 defa okundu

Üniversite-Sanayi işbirliğini teşvik etmek ve geliştirmek; araştırma-geliştirme potansiyeline sahip önlisans, lisans, yüksek lisans ve doktora öğrencilerinin sanayiye uygulanabilir projelerini hayata geçirebilmek amacıyla Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi, Burdur Gelişim Merkezi, MAKÜ-BAKA Teknokent A.Ş. ve Süleyman Demirel Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi destekleriyle düzenlenmektedir.

Yarışmacılar, sunacakları projelerin geniş bir özetini ilan edilen tarihte elektronik ortamda17 Nisan 2018 tarihi saat 17:00’a kadar projepazari@makuteknokent.com e-posta adresine göndererek ön başvuruda bulunabilirler.Ar-Ge Proje Pazarı’na 4 kişiyi geçmeyecek şekilde grup olarak katılınabilir. Bu grup sayısına Akademik Danışman dâhil değildir. Grup katılımında, proje yöneticisi ve/veya temsilcisi olarak en az bir katılımcının adının, telefon numarasının ve e-posta adresinin doğru belirtilmesi gereklidir. Fakültemize özel stand ihtiyaci veya araç ihtiyacı oluşursa bilgi için serkanuncu@sdu.edu.tr adresine bilgi veriniz.