20 Ağustos 2018 Pazartesi

Elektrik-Elektronik Mühendisliğinden "Son Ders Sanayide" Etkinliği

28 Mayıs 2018 Pazartesi 08:31 tarihinde eklendi | 205 defa okundu

24 Mayıs 2018 tarihinde Fakültemiz Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü “Aydınlatma Tekniği” dersini alan öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirilen "Son Ders Sanayide" etkinliğine, bu yıl PSL Elektronik AR-GE Merkezi ev sahipliği yaptı.

Dersin giriş konuşmasını Elektrik-Elektronik Mühendisliği öğretim üyesi Doç. Dr. İsmail Serkan ÜNCÜ yaptı. Şirketin üretim alanını ve AR-GE olanaklarını deneyimleme fırsatı bulan öğrenciler, dönem boyu aydınlatma kavramları ile ilgili ders içerisinde görmüş oldukları bilgilerini şirketin laboratuvar ve alt yapısında pekiştirme imkânı buldu.

Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz ŞENTÜRK, AR-GE Merkezi Müdürü Tanju DUYGU, Pazarlama Müdürü Kağan FIRAT, İş Geliştirme Uzmanı Nuri FIRAT ve Tasarım Mühendisi Ufuk ARICAN’ın sunumlarıyla "Son Ders Sanayide" etkinliği tamamlandı.