A.4.1. İç ve Dış Paydaş Katılımı

İnşaat Mühendisleri Odası Isparta Temsilciliği ve Mimarlar Odası Isparta Temsilciliği ile Gerçekleştirilen Dış Paydaş Görüşmesi

Tarih: 02.08.2023

Amaç: Deprem öncesi ve sonrası yapılacakların belirlenmesi

Alınan Karar: İnşaat Mühendisleri Odası Isparta Temsilciliği ve Mimarlar Odası Isparta Temsilciliği ile ilimizi bekleyen deprem, yapı stoku envanteri konuları hakkında görüşme yapılmış, birlikte neler yapılabileceği istişare edilmiş ve üniversite ile meslek odaları (İl Koordinasyon Kurulu) arasında iş birliği yapma amacıyla protokol imzalama kararı alınmıştır.  

İnşaat Mühendisleri Odası Isparta Temsilciliği ve Mimarlar Odası Isparta Temsilciliği ile yapılan toplantı sonrası fotoğraflar



Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü ile Yapılan Dış Paydaş Görüşmesi

Tarih: 08.03.2023

Amaç: Deprem öncesi ve sonrası yapılacakların belirlenmesi

Alınan Karar: Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü ile gerçekleştirilen görüşmede Isparta ilinde meydana gelebilecek deprem öncesi ve sonrasında yapılacakların kararı alınmıştır.

Gökalp YÜREKLİ (Lodos Yapı Ltd. Şti.) ile Yapılan Dış Paydaş Görüşmesi

Tarih: 21.08.2023

Amaç: İç ve dış paydaş katılımı sürecinin sürdürülebilir süreç iyileştirilmesini sağlamak adına Gökalp YÜREKLİ’nin (Lodos Yapı Ltd. Şti.) katılımıyla önerilerde bulunmak.

Alınan Karar: Dış paydaş katılımıyla akademik değerlendirme, program iyileştirme, kalite geliştirme, staj, işyeri eğitimi, eğitim ve öğretim süreçlerinin iyileştirilmesiyle ilgili aşağıdaki kararlar alınmıştır:

  • Sanayi ile iş birliği yaparak mezun öğrencilerimizin eksik olduğu konuların tespit edilip lisans eğitimi sürecinde eksikliklerin giderilmesi (Karar No: İDPK-230821-01)
  • Sektörde alanında uzman kişilerin konferans vermek amacı ile bölümümüze davet edilmesi. Özellikle güncel yalıtım malzemeleri ve yapı kimyasalları konuları hakkında bu şekilde daha çok etkinlik yapılması (Karar No: İDPK-230821-02)

                                    Seminer programı hazırlandı, Karar No: İDPK-230821-02 tamamlanmıştır.

  • Dış Paydaşlarla iletişim kurarak teknik gezilerin planlanması (Karar No: İDPK-230821-03)

   

2022 yılında olgunluk düzeyi 2 olan “İç ve Dış Paydaş Katılımı” başlığı 2023 yılında yapılan toplantılarla 3. olgunluk düzeyine çıkarılmıştır.