Yayın Tarihi: 01.06.2024 16:26

24 Mayıs 2024 tarihinde Mustafa Gürkan Anadolu Lisesi ve Isparta Anadolu Lisesi'ne bölüm tanıtım etkinliği düzenlenmiştir. Bölüm başkanı Prof. Dr. Özlem TERZİ, yapı anabilim dalı başkanı Doç. Dr. Pınar USTA EVCİ ve yapı malzemeleri anabilim dalı öğretim üyesi Ayşe BÜYÜKÜNSAL Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi bünyesinde yer alan İnşaat Mühendisliği bölümü hakkında detaylı bir sunum gerçekleştirdi. Bu sunumda, bölümün akademik ve pratik odaklı eğitim anlayışı, öğrencilere sunulan imkanlar, mezunların başarıları ve sektöre katkıları gibi konular ele alındı. Ayrıca, bölümdeki araştırma olanakları ve yürütülen projeler ile endüstri iş birlikleri de vurgulandı. Ayrıca, Isparta'daki modern kampüs ve güncel eğitim altyapısı da vurgulandı. Böylece öğrencilere teorik bilgilerini pratik deneyimlerle birleştirebilecekleri bir ortam sağlandığı ifade edildi.