Yayın Tarihi: 01.06.2024 16:18

21 Mayıs 2024 tarihinde Gönen Fen Lisesi'ne bölüm tanıtım etkinliği düzenlenmiştir. Bölüm başkanı Prof. Dr. Özlem TERZİ, bölüm başkan yardımcısı Doç. Dr. Şebnem KARAHANÇER ve yapı anabilim dalı başkanı Doç. Dr. Pınar USTA EVCİ, Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi bünyesinde yer alan İnşaat Mühendisliği bölümü hakkında detaylı bir sunum gerçekleştirdi. Bu sunumda, bölümün akademik ve pratik odaklı eğitim anlayışı, öğrencilere sunulan imkanlar, mezunların başarıları ve sektöre katkıları gibi konular ele alındı. Ayrıca, bölümdeki araştırma olanakları ve yürütülen projeler ile endüstri iş birlikleri de vurgulandı. Üniversitenin Isparta'daki kampüsü ve modern eğitim tesisleri de sunumun bir parçasıydı, bu da öğrencilere optimal bir öğrenme ortamı sağlamak için yapılan yatırımların önemini ortaya koydu.